Coș

Cum cumpar

 

Cum comandați online

Atentie!!! Comanda minima este de 280 lei iar la o comanda mai mare de 535 lei, transportul e gratuit.

În urma navigării sau efectuând o căutare în lista de produse afişate pe site, adăugaţi produsele dorite în „Coş”, rând pe rând, prin simpla apăsare a butonului „Adaugă în coş”, disponibil în pagina de detalii a fiecărui produs.
În pagina de detalii a fiecărui produs este disponibilă și opțiunea de a specifica numărul de bucăți/cantitatea dorită. După ce aţi terminat de adăugat produsele în Coş, se apasă butonul „Finalizează comanda”. Veți fi direcționați spre o pagină unde va fi necesar să completați datele personale pentru livrare.
Onorăm doar comenzile pe care le putem confirma telephonic si prin email. Vă rugăm să introduceți un număr de telefon si un email valid la efectuarea comenzii pentru ca reprezentantul nostru de vânzări să vă poată contacta.


Comenzi speciale
Comenzile speciale (cantități mari de produse ) se preiau  prin email la info@marlenka.ro
Pentru a afla preturile produselor pentru comenzile speciale ( cantitati mari, colaborari, parteneritate ) va rog sa trimiteti email.


Cum platesc

Plata ramburs
Comanda se achită în numerar, în momentul livrării comenzii, agentului de la serviciul de curierat.


Cum primesc
Expedierea se va efectua la adresa specificată de dumneavoastră, în termen de 1-2 zile lucrătoare.
Menţiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/conţinutul unor colete se fac în momentul livrării sau se întocmeşte un proces verbal de constatare, refuzându-se primirea şi plata coletului. Orice reclamaţii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.


Reclamații şi sugestii
Vă rugăm sa scrieți pe adresa de email info@marlenka.ro